Doborodošli
O Frigothermu Proizvodi u našoj ponudi Posetite salon Frigotherma Sekcija za download Kontaktirajte nas

O NAMA

Naša firma je specijalizovana za prodaju, ugradnju i servisiranje: profesionalne ugostiteljske opreme industrijskih mašina za perionice veša, opreme za klimatizaciju kao i prodaju ugostiteljskog inventara i tekstila.
Frigotherm je generalni zastupnik firme GRANDIMPIANTI - Italija, koja u svom programu ima industrijske mašine za pranje, centrifugiranje, sušenje i peglanje veša kao i rezervne delove za iste.

FRIGOTHERM d.o.o.


Eksluzivni zastupnik firme Končar iz Zagreba koja se bavi proizvodnjom ugostiteljske opreme: šporeta, pečenjara, friteza, roštilja, kipera, kazana... elekričnih i plinskih, program 900 i program 700, komplet program rashladne i neutralne opreme.

Od uređaja za ugostiteljstvo u svojoj ponudi imamo ceo program firme ALUMEN iz Labina: mesoreznice, mašine za mlevenje mesa, ljuštilice, univerzalne mašine itd.
Mašine i aparate: mašine za pranje čaša i posuđa, aparate za kafu, ledomate, mašine za sečenje hleba, mešalice za testo, profesionalne miksere, seckalice, tostere i sve vrste barskih aparata – renomranih proizvođača kao što su DIHR, WINTERHALTER, ARISTARCO, HOBART, GAGGIA, LA SAN MARCO, ICEMATIC, MARENO, FIMAR, FORCAR.

FRIGOTHERM d.o.o.Generalni smo zastupnici firme MONTINI GUERINO - Italija – proizvođača ugostiteljskog programa inventara. Takode raspolažemo i inventarom drugih domaćih i instranih proizvođača a sve u clju kompletnog opremanja kuhinja i restorana ugostiteljskih objekata, bolnica, gerontoloških centara, predškolskih ustanova, škola, dečijih domova, poslovnih objekata i dr.
Raspolažemo sopstvenom servisnom službom i rezervnim delovima za montažu isporučene opreme i servisiranje tokom i van garantnog roka.
HOME | O NAMA | PROIZVODI | SALON | DOWNLOAD | KONTAKT | Copyright ©2007, FRIGOTHERM d.o.o. Powered by WEB STEP